Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το δείπνο εργασίας που παρέθεσε το Δίκτυο Νήσων Αττικής στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη, τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Κωσταντίνο Κατσαφάδο και τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γεώργιο Πατούλη, το βράδυ της Κυριακής 15 Ιανουαρίου 2023, στον όμορφο χώρο του εστιατορίου Mira, στον Πειραιά.

Στο δείπνο συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Σταύρος Βοϊδονικόλας, ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, κ. Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, καθώς και οι Δήμαρχοι Καλλιθέας κ. Δημήτρης Κάρναβος (Β΄ Αντιπρόεδρος ΚΕΔΕ), Αίγινας κ. Ιωάννης Ζορμπάς (Πρόεδος Ε.Δ.Π. Δικτύου), Πόρου κ. Ιωάννης Δημητριάδης και Ύδρας κ. Γιώργος Κουκουδάκης.

Οικοδεσπότες, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικτύου και Δήμαρχος Κυθήρων & Αντικυθήρων κ. Στράτος Χαρχαλάκης και ο Διαχειριστής του Δικτύου κ. Μαρίνης Μπερέτσος.

Οι συζητήσεις κατά τη διάρκεια του δείπνου εργασίας ήταν παραγωγικές και κάλυψαν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων των θεσμικών θεμάτων των Δικτύων Δήμων και των Αναπτυξιακών Οργανισμών.

Στο περιθώριο του δείπνου πραγματοποιήθηκε και η ετήσια κοπή πίτας της Εταιρείας, με τον Πρόεδρο του Δικτύου, κ. Στράτο Χαρχαλάκη αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους να δηλώνει: "Εύχομαι από καρδιάς σε όλες και όλους μια δημιουργική, ελπιδοφόρα, νέα χρονιά γεμάτη υγεία, πρόοδο και ευημερία. Υποδεχόμαστε το Νέο Έτος, με δύναμη, αισιοδοξία, νέες προτάσεις και έργα σημαντικά, ώστε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τα νησιά του Αργοσαρωνικού, την περιοχή της Τροιζηνίας και των Μεθάνων και τα ακριτικά Κύθηρα – Αντικύθηρα. Με αυτό το πνεύμα της ανάπτυξης και της προόδου, καλωσορίζουμε το 2023 και με αυτό τον αναπτυξιακό προσανατολισμό θα το διανύσουμε”.
Ο τυχερός που βρήκε το φλουρί, ήταν ο Συνεργάτης του Δικτύου, κος. Σωτήρης Μπόλης.