Στην Αίγινα θα παρουσιαστεί η πορεία υλοποίησης του Προγράμματος «Αττική 2021 – 2027» και ο στρατηγικός σχεδιασμός για την αξιοποίηση των πόρων του ΕΣΠΑ τα επόμενα χρόνια θα παρουσιάσει ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς στην 3η Επιτροπή Παρακολούθησης που θα πραγματοποιηθεί, για πρώτη φορά εκτός Αθηνών, στην Αίγινα, την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024 κι ώρα 10.00 στο εμβληματικό κτήριο του Καποδιστριακού Ορφανοτροφείου η αποκατάσταση του οποίου χρηματοδοτήθηκε από το ΠΕΠ «Αττική 2014 – 2020».

Στο πλαίσιο της Επιτροπής Παρακολούθησης, το απόγευμα της ίδιας ημέρας κι ώρα 16:30, θα ακολουθήσει εκδήλωση για την Πολιτική Συνοχής στην οποία θα συμμετάσχουν ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων & ΕΣΠΑ κ. Δημήτριος Σκάλκος, οι εκπρόσωποι της Γενικής Διεύθυνσης Απασχόλησης, Κοινωνικών Υποθέσεων & Ένταξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Barbara Kauffmann και της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής & Αστικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Carsten Rasmussen, καθώς και ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Ιωάννης Ζορμπάς. Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος κ. Μαρία Νικόλτσιου.

Οι συνεδριάσεις των επιτροπών παρακολούθησης θα μεταδοθούν ζωντανά από το κανάλι του ΠΕΠ Αττικής στο YouTube, μέσα από τους παρακάτω συνδέσμους:

https://youtube.com/live/ZkXEO-ddFOY(Επιτροπή Παρακολούθησης, 10.00 – 14.30)
https://youtube.com/live/KnqLNFNWtdM (Εκδήλωση για την Πολιτική Συνοχής, 16.30 – 18.00).

Το Δίκτυο Νήσων Αττικής θα εκπροσωπήσουν ο Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου και Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Γεώργιος Παναγόπουλος και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης Προγράμματος CLLD/LEADER και Δήμαρχος Αίγινας κ. Ιωάννης Ζορμπάς.

Αρχεία: