Στην παρουσίαση του Δικτύου Δήμων Νήσων Αττικής αφιέρωσε μέρος της επίσημης υποδοχής στα Κύθηρα του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Βουλευτή Α΄ Πειραιά και Νήσων κ. Κώστα Κατσαφάδου ο Δήμαρχος Κυθήρων και Πρόεδρος του Δικτύου κ. Ευστράτιος Χαρχαλάκης.

Αφού παρουσίασε τα μέχρι σήμερα σημαντικά αποτελέσματα από το τοπικό πρόγραμμα LEADER για τους Δήμους της ΠΕ Νήσων Αττικής και το σημαντικό πρόγραμμα Τεχνικής Βοήθειας από την Περιφέρεια Αττικής, ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη και την Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Βάσω Μπόγρη για την χρηματοδότηση του Επιχειρησιακού Σχεδίου για την ΠΕ Νήσων Αττικής μέσω του Δικτύου και ανακοίνωσε δημόσια ότι προγραμματίζεται κεντρική επετειακή εκδήλωση στον Πειραιά μέσα στο καλοκαίρι για τα πέντε χρόνια ζωής του Δικτύου με Κεντρικό Ομιλητή τον Υφυπουργό Ναυτιλίας.

Ο Υφυπουργός με την σειρά του επαίνεσε δημόσια τους 8 Δήμους της Π.Ε. Νήσων Αττικής για την ίδρυση και λειτουργία του Δικτύου και ανακοίνωσε συνεργασία μέσα από τον σχεδιασμό του Υπουργείου για τις λιμενικές υποδομές και τις πολιτικές για την Θάλασσα.

Δείτε το Δελτίο Τύπου σε pdf εδώ