Δείπνο Εργασίας και Ετήσια Κοπή Πίτας
Δικτύου Συνεργασίας Δήμων Π.Ε. Νήσων Αττικής

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το δείπνο εργασίας που παρέθεσε το Δίκτυο Νήσων Αττικής στον Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής κ. Γρηγόρη Ζαφειρόπουλο, στον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Γιάννη Βουτσινά, στον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) – Δήμαρχο Αμπελοκήπων- Μενεμένης κ. Λάζαρο Κυρίζογλου καθώς και στον αντιπρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Νικόλαο Παπαγεωργίου, το βράδυ της Τρίτης 09 Ιανουαρίου 2024, στον όμορφο χώρο του εστιατορίου Ιστιοπλοϊκός, στον Πειραιά.

Στο δείπνο συμμετείχαν μεταξύ άλλων, οι Βουλευτές Β' Πειραιώς και Νήσων κ. Μιχαήλ Λιβανός, κ. Αλέξανδρος Ζερβέας, κα. Ειρήνη Κασιμάτη, ο Βουλευτής Α' Πειραιώς και Νήσων και π. Υφυπουργός κ. Κωνσταντίνος Κατσαφάδος και ο Βουλευτής Α΄ Πειραιά κ. Νικόλαος Αμπατιέλος. Επίσης, παραβρέθηκαν και οι Δήμαρχοι Πόρου κ. Γεώργιος Κουτουζής, Σπετσών κα. Ευγενία Φραγγιά, Ύδρας κ. Γιώργος Κουκουδάκης, ο Πρόεδρος ΠΕΔΑ - Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Γιώργος Μαρκόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Πειραιά κ. Δημήτρης Καρύδης, ο αντιπρόεδρος της ΕΔΠ κ. Θανάσης Λαμπρόπουλος ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ και Πρόεδρος του ΣΠΑΠ κ. Βλάσης Σιώμος.

Οικοδεσπότης της βραδιάς ο Πρόεδρος του Δ.Σ του Δικτύου και Δήμαρχος Κυθήρων & Αντικυθήρων κ. Στράτος Χαρχαλάκης. Οι συζητήσεις κατά τη διάρκεια του δείπνου εργασίας ήταν παραγωγικές και κάλυψαν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων των θεσμικών θεμάτων των Δικτύων Δήμων και των Αναπτυξιακών Οργανισμών.

Στο περιθώριο του δείπνου πραγματοποιήθηκε και η ετήσια κοπή πίτας της Εταιρείας, με τον Πρόεδρο του Δικτύου, κ. Στράτο Χαρχαλάκη αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους να δηλώνει:

"Εύχομαι από καρδιάς σε όλες και όλους μια δημιουργική, ελπιδοφόρα, νέα χρονιά γεμάτη υγεία, πρόοδο και ευημερία. Υποδεχόμαστε το Νέο Έτος, με δύναμη, αισιοδοξία, νέες προτάσεις και έργα σημαντικά, ώστε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τα νησιά του Αργοσαρωνικού, την περιοχή της Τροιζηνίας και των Μεθάνων και τα ακριτικά Κύθηρα – Αντικύθηρα. Με αυτό το πνεύμα της ανάπτυξης και της προόδου, καλωσορίζουμε το 2024 και με αυτό τον αναπτυξιακό προσανατολισμό θα το διανύσουμε”.